Ügyfélszolgálat+3634/526-955, +3620/584-2860

Ha egy lyuk kell a falon, és nem egy fúró.

Utánfutó (ponyvával) - ALFA 12515

Homokfúvó gép 105L (Porelszívós) – GEKO

Homokfúvó gép 105L (Porelszívós) – GEKO

Óradíj Napidíj +3 Napidíj
5000 Ft 15 000 Ft 14 000 Ft

Kaució: 40 000 Ft. Működéséhez kompresszor szükséges.

Technikai adatok

Tömeg 180 kg
Terhelhetőség  120-570 kg
Megengedett össztömeg 300-750 kg
Kerék 13″
Rakfelület belső mérete  2440 x 1440 x 355 mm
Teljes méret 3350 x 1850 x 870 mm

A porelszívós mobil homokfúvó gépet olyan felhasználásra ajánljuk ahol fontos, hogy a környezet tiszta maradjon vagy többször szeretnénk használni a koptató anyagot. A homokfúvók között egyedülálló módon visszaszívja, majd szétválasztja a csiszolóanyagot a keletkező portól. A homokfúvóba tölthetünk homokfúvásra alkalmas kvarchomokot vagy akár már koptató vagy csiszolóanyagot is a felhasználástól függően. Mobil homokfúvó, bárhol használható akár kültéren is. Működése egyszerű, a készletben minden benne van ami szükséges. Homoktartály feltöltése és a kompresszor csatlakoztatása után már használhatjuk is. A kompresszor csatlakoztatása szabvány levegőcsatlakozóval is megoldható. Az elszívó motor villannyal működik. A kompresszorigénye függ a feladattól ezért van egy sávintervallum megadva. Folyamatos használat esetén minél nagyobb kompresszor ajánlott a folyamatos levegőszállítás érdekében. Az elszívásnak köszönhetően tisztán tud vele dolgozni. Nagy kerekei segítségével könnyen mozgatható. A porszívós homokfúvó alkalmas fém felületek tisztításához, sirkövek díszítéséhez, feliratozáshoz.

Hatékony, erős, megbízható gép, fém, fa és kő tisztítására. Porelszívó motorral szerelt mobil homokszóró. Kisipari és házkörüli felhasználásra egyaránt ajánlott. Elöregedett festékrétegek, rozsda és egyéb szennyeződések hatékony eltávolítására. Fa felületek antikolására. Sírkövek díszítésére. Visszanyeri és szétválasztja a csiszolóanyagot a keletkező portól. Tiszta munkaterület és anyagmegtakarítás érhető el. Kivehető tartályos és szűrős berendezés

A kompresszor nem tartozék, amennyiben szükséges az is bérelhető hozzá.

A porelszívós mobil homokfúvó gépet olyan felhasználásra ajánljuk ahol fontos, hogy a környezet tiszta maradjon vagy többször szeretnénk használni a koptató anyagot. A homokfúvók között egyedülálló módon visszaszívja, majd szétválasztja a csiszolóanyagot a keletkező portól. A homokfúvóba tölthetünk homokfúvásra alkalmas kvarchomokot vagy akár már koptató vagy csiszolóanyagot is a felhasználástól függően. Mobil homokfúvó, bárhol használható akár kültéren is. Működése egyszerű, a készletben minden benne van ami szükséges. Homoktartály feltöltése és a kompresszor csatlakoztatása után már használhatjuk is.

Gyártó honlapja: www.b2b.geko.pl