Ügyfélszolgálat+3634/526-955, +3620/584-2860

Ha egy lyuk kell a falon, és nem egy fúró.

Tűszegfúvó - Makita AF505

Tűszegfúvó – Makita AF505

Tűszegfúvó – Makita AF505

Óradíj Napidíj +3 Napidíj
2500 Ft 7500 Ft 5500 Ft

Kaució: 20 000 Ft. Kiegészítők: 1 sor tűszeg

Technikai adatok

Szeghossz 15 – 50 mm
Üzemi nyomás 4 -8 bar
Szeg típus Tűszegező
Tárkapacitás 100 db
Méret 260 x 64 x 327 mm
Hangnyomásszint (LpA) dB(A) 81
Hangteljesítményszint (LWA) dB(A) 94
Tűrés (K) dB(A) 3
Rezgéskibocsátás (ah,CHeg) m/s2 2,5
Tűrés (K) m/s2 1,5

A Makita AF505N levegős tűszegező gumírozott, csúszásmentes markolattal a biztonságos munkavégzésért. 360 fokban elforgatható légkivezetés, szerszámmentes szegeltávolítás teszi még inkább könnyen kezelhetővé a tűszegezőt. Ellenőrző ablak garantálja a szegmennyiség nyomonkövetését, ezáltal időben megtörténhet a újratöltés. A könnyű tárolás érdekében igénybe vehetjük a mindkét oldalra felszerelhető akasztófüleket. Gumírozott ütköző a felület védelme érdekében lett kifejlesztve, ami a mindennapi használatból adódó sérülésektől is védi a készüléket. A Makita tűszegező szerszámmentes mélységállítással gyorsabbá és praktikusabbá teszi a használatot. Különböző hosszúságú szegekhez (18 Gauge) is használható, így nincs szüksége több hasonló funkciót betöltő eszközre, csupán erre. Az AF505N tűszegező biztonsági kapcsolóval ellátott, ami napjainkban már elvárás egy tűszegezővel szemben. Alkalmas: belső burkolatokhoz, nyílászárókhoz és sok más egyéb területen is alkalmazható. Sorozatlövésre alkalmas!

A Makita AF505 levegős tűszegező gumírozott, csúszásmentes markolattal a biztonságos munkavégzésért. 360 fokban elforgatható légkivezetés, szerszámmentes szegeltávolítás teszi még inkább könnyen kezelhetővé a tűszegezőt. Ellenőrző ablak garantálja a szegmennyiség nyomonkövetését, ezáltal időben megtörténhet a újratöltés. A könnyű tárolás érdekében igénybe vehetjük a mindkét oldalra felszerelhető akasztófüleket. Gumírozott ütköző a felület védelme érdekében lett kifejlesztve, ami a mindennapi használatból adódó sérülésektől is védi a készüléket. A Makita tűszegező szerszámmentes mélységállítással gyorsabbá és praktikusabbá teszi a használatot.

A Makita AF505N levegős tűszegező gumírozott, csúszásmentes markolattal a biztonságos munkavégzésért. 360 fokban elforgatható légkivezetés, szerszámmentes szegeltávolítás teszi még inkább könnyen kezelhetővé a tűszegezőt. Ellenőrző ablak garantálja a szegmennyiség nyomonkövetését, ezáltal időben megtörténhet a újratöltés. A könnyű tárolás érdekében igénybe vehetjük a mindkét oldalra felszerelhető akasztófüleket.A Makita tűszegező szerszámmentes mélységállítással gyorsabbá és praktikusabbá teszi a használatot. Különböző hosszúságú szegekhez (18 Gauge) is használható, így nincs szüksége több hasonló funkciót betöltő eszközre, csupán erre. Tűszegező

Gyártó honlapja: https://kolcsonzo.mag-haz.eu/www.makita.hu/