Ügyfélszolgálat+3634/526-955, +3620/584-2860

Ha egy lyuk kell a falon, és nem egy fúró.

Állvány (gurulós) - Krause ProTec 190

Állvány (gurulós) – Krause ProTec 190

Állvány (gurulós) – Krause ProTec 190

Óradíj Napidíj +3 Napidíj
2000 Ft 6500 Ft 5500 Ft

Kaució: 100 000 Ft. Kiegészítők: Építési sisak. Megegyezés alapján szállítjuk is.

Technikai adatok

 

Munkamagasság 8,3 m
Járószintmagasság 6,3 m
Járólap mérete 2 x 0,7 m
Terhelhetőség 200kg/m2
Súly kg

Könnyű szerkezetű, gyorsan felépíthető gurulós állvány TÜV/GS-minősítéssel. Fékezhető, állítható magasságú kerekek a talajegyenetlenségek kiegyenlítésére. A járólap anyaga időjárásálló és csúszásmentes fenol bevonatú rétegelt lemez. A stabilitást 2 db egyszerűen felszerelhető kitámasztó rúd biztosítja.  Biztonságos feljutás az  szerkezet belső oldalán a csúszásmentes, bordázott fokokkal ellátott függőleges kereten. A Krause Protec Guruló  200×65 cm méretű csúszásmentes, időjárásálló rétegelt lemezből készült, átjáró ajtós járólappal rendelkezik. A járólap a kívánt munkamagasság függvényében és a felépítési útmutató figyelembe vételével bármelyik állványfokra rögzíthető. A Protec guruló  sorozat méterenként magasítható, 3,00-12,30 m munkamagasságig felépíthető.

A csúszásgátló bordázott fokokkal ellátott függőleges keret teszi lehetővé a Krause Potec 910 guruló állvány belső oldalán történő biztonságos feljutást. A kis darabszámnak, az alakzáró és erőzáró profilnak köszönhető a rendkívül gyors és egyszerű, szerszám nélküli állvány összeszerelés. A Krause Protec guruló állvány fékezhető és állítható magasságú 150mm átmérőjű kerekei biztosítják a talaj egyenlőtlenségeinek egyszerű áthidalását és a gyors kiszintezését. Az oldalsó kitámasztók a 7,3 m és feletti munkamagasságoknál garantálják a stabil, biztonságos állást és nagymértékben fokozzák a Protec  stabilitását. A változó, rugalmas munkavégzés érdekében a felépített, a TÜV/GS által bevizsgált és az EN 1004 szabvány betartásával gyártott, Krause Protec szerkezet az acél alaptartón mozgatható, így az állvány akár közvetlenül a fal széléhez is beállítható. Könnyű szerkezete miatt egyszerű a mozgatása. 

Krause Protec szerkezet az acél alaptartón mozgatható, így az állvány akár közvetlenül a fal széléhez is beállítható. Könnyű szerkezete miatt egyszerű a mozgatása.

Gyártó: Jelenleg a KRAUSE a világ három pontján közel félezer munkatársat foglalkoztat és sikeres leányvállalata van Magyarországon és Lengyelországban.
Honlap: www.krause-systems.hu/