Ügyfélszolgálat+3634/526-955, +3620/584-2860

Ha egy lyuk kell a falon, és nem egy fúró.

Betonkeverő - IMER Syntesi 250

Betonkeverő – IMER Syntesi 250

Betonkeverő – IMER Syntesi 250

 

Óradíj Napidíj +3 Napidíj
3000 Ft 9000 Ft 8000 Ft

Kaució: 100 000 Ft

Technikai adatok

Dob űrtartalma/töltet mennyiség 235 L / 190 L
Dob átmérő 702 mm
Kerék méret 10″
Motor teljesítmény 1 kW
Zajszintje 72 dB(A)
Méretek 1500 x 1750 x 1580 mm
Tömeg 160 kg

Könnyen használható 2 hajtóművel felszerelt betonkeverő az IMER-től. Nagyon halk 72 dB(A)-es működés. Rendkívül jól használható építkezési telkeken, köszönhetően sajátos méreteinek és kiváló kezelhetőségének különösképpen a csökkentett zajszint, a fokozott hatékonyság és a kiváló keverési minőség miatt. A dupla hajtómű közül az egyik feladata az acél keverődob forgatása, a másik pedig a dob billentése. Az anyagkeverés nagyon gyorsan megvalósítható melynek eredménye a kellően egynemű végtermék. Beton, habarcs keverésére. Csavarokkal felfogatott keverőlapátok. Csigahajtóműves dobbillentés. Motorvédő hőkapcsoló, túlterhelés és feszültségingadozás elleni védelem. Forgalomtól elzárt területen (pl. építési területen) gépjárművel vontatható.

A gépek elektrosztatikus mezőben lettek festve az IMER zöld színére, míg a keverődob szürke színt kapott. A gépek kiemelt figyelemmel lettek tervezve fokozott használatra hogy elébe menjenek felhasználók igényeinek. A Syntesi modellek részelemei automatizált hegesztéssel készültek, ezáltal  jobb a mechanikai ellenállásuk. A gépek megfelelnek a legszigorúbb üzemeltetési és minőségi előírásoknak. A kiemelt biztonság érdekében, kiváltképp figyelembe véve azt a tényt hogy a gép nyílt területen dolgozik szálló por és víz jelenlétében, az elektromos vezérlőpanel szigetelve van az IP 55/65 védelmi szintnek megfelelően. A gép Komárom városában található, kölcsönzés esetén a szállítás, díj ellenében megoldható. Ez a termék minden szempontból tökéletes választás.

Gyártó: Az olasz IMER Group 1962-ben alapult vállalat, építőipari gépek és berendezések vezető gyártója Európában.Több mint 50 éve küldetése a cégnek, hogy az építkezés szakembereit a legmagasabb minőségű termékekkel biztosítsa, csökkentve a fizikai erőfeszítéseket, így elérve a jobb teljesítményt. Az IMER gépek az építkezés minden igényét kielégítik, termékei megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. 
Honlap: www.imergroup.com