Ügyfélszolgálat+3634/526-955, +3620/584-2860

Ha egy lyuk kell a falon, és nem egy fúró.

Elektromos lombszívó, fúvó - STIHL SHE 71

Elektromos lombszívó, fúvó – STIHL SHE 71

Elektromos lombszívó, fúvó – STIHL SHE 71

Óradíj Napidíj +3 Napidíj
2000 Ft 6000 Ft 5000 Ft

Kaució: 40 000 Ft

Technikai adatok

Súly 4,1 kg
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s2 0,8
Rezgésgyorsulás, bal oldal m/s2 1,2
Teljesítmény 1,1 kW
Gyűjtőzsák űrtartalma 45 L
Zajteljesítményszint 101 dB(A)
Hangnyomásszint 85 dB(A)
Névleges feszültség 230-240 V

Csendes elektromos lombszívó szecskázógép falevelek vagy fűmaradványok eltávolítására a ház körül. Alapkivitelben fúvóberendezésként is használható, szerszám nélkül átállítható fúvó vagy szívó üzemmódra. Kiemelkedő zajcsillapítással. Fúvócsővel és lapos szívó-fúvófejjel együtt.

Beépített kábel-tehermentesítővel. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a berendezés meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon. Szívózsák – A készlet tartalmaz egy rendkívül erős, 40 l-es, porszűrővel rendelkező gyűjtőzsákot a különböző anyagok felszívásához sarkokból, ereszekből, utakról, ágyásokról és fűfelületekről. A gyűjtőzsák az alul található zipzáros nyíláson keresztül gyorsan és egyszerűen üríthető. 

Beépített kábel-tehermentesítővel. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a berendezés meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon. Szívózsák – A készlet tartalmaz egy rendkívül erős, 40 l-es, porszűrővel rendelkező gyűjtőzsákot a különböző anyagok felszívásához sarkokból, ereszekből, utakról, ágyásokról és fűfelületekről. A gyűjtőzsák az alul található zipzáros nyíláson keresztül gyorsan és egyszerűen üríthető.Beépített kábel-tehermentesítővel. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a berendezés meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon. Szívózsák – A készlet tartalmaz egy rendkívül erős, 40 l-es, porszűrővel rendelkező gyűjtőzsákot a különböző anyagok felszívásához sarkokból, ereszekből, utakról, ágyásokról és fűfelületekről. A gyűjtőzsák az alul található zipzáros nyíláson keresztül gyorsan és egyszerűen üríthető.

Beépített kábel-tehermentesítővel. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a berendezés meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon. Szívózsák – A készlet tartalmaz egy rendkívül erős, 40 l-es, porszűrővel rendelkező gyűjtőzsákot a különböző anyagok felszívásához sarkokból, ereszekből, utakról, ágyásokról és fűfelületekről. A gyűjtőzsák az alul található zipzáros nyíláson keresztül gyorsan és egyszerűen üríthető.A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a berendezés meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon. Szívózsák – A készlet tartalmaz egy rendkívül erős, 40 l-es, porszűrővel rendelkező gyűjtőzsákot a különböző anyagok felszívásához sarkokból, ereszekből, utakról, ágyásokról és fűfelületekről. A gyűjtőzsák az alul található zipzáros nyíláson keresztül gyorsan és egyszerűen üríthető.

Gyártó honlapja: www.stihl.hu