Ügyfélszolgálat+3634/526-955, +3620/584-2860

Ha egy lyuk kell a falon, és nem egy fúró.

Fűkasza - STIHL  FR410 C-E

Fűkasza – STIHL FR410 C-E

Fűkasza – STIHL FR410 C-E

Óradíj Napidíj +3 Napidíj
1500 Ft 4500 Ft 3500 Ft

Kaució: 40 000 Ft. Kérhető damilos vagy fém (bozótvágó) fejjel.

Technikai adatok

Lökettérfogat 41,6 cm3
Teljesítmény kW / LE 2 / 2,7
Súly 10,8 kg
Hangnyomásszint fém vágóeszközzel 99 dB(A)
Hangnyomásszint műanyag vágóeszközzel  101 dB(A)
Zajteljesítményszint fém vágóeszközzel 113 dB(A)
Hangnyomásszint 115 dB(A)
Rezgésgyorsulás műanyag vágóeszközzel, jobb / bal oldal m/s2 3,5 / 3,6
Rezgésgyorsulás fém vágóeszközzel, jobb / bal oldal m/s2 2 / 2
Teljes hossz 280 cm

Az FR410 C-E egy erős motoros kasza, háton hordozható kivitelben. STIHL ErgoStart indításkönnyító, antivibrációs rendszer, többfunkciós fogantyú. Alacsony fogyasztású és környezetbarát 2-MIX motorral szerelve. Szerszámtartó táskával.

A párnázott STIHL vállhevederek megkönnyítik a munkát, különösen a tartós igénybevétel során. Nagy mozgásszabadságot és biztonságot nyújtanak az eszköz használata során. Egy, az adott modellhez passzoló STIHL vállheveder az alapfelszereltséghez tartozik. A motoros kaszák és az aljnövényzet-tisztítók körfogantyúja ideális a szűk helyviszonyok közti munkákhoz, például bokrok és cserjések közötti területek tisztításához.

Kiegészítő eszközök, például sövényvágók felszerelése esetén a körfogantyú a legjobb választás. A STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő elpiszkolódásánál a keverék nem lesz túl olajos. Így a teljesítmény hosszú időn keresztül azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a felület 80% elhasználódott. Így a megszakítás nélküli, nagyon hosszú használat is lehetséges.

A többfunkciós fogantyúnál a motor működtetéséhez szükséges minden kezelőelemet integráltak. Ezáltal a kezelés különösen egyszerű és biztonságos – az egyik kéz mindig a fogantyún marad. Az antivibrációs rendszer a zöldfelületek gondozására alkalmas motoros eszközöknél kerül alkalmazásra. Rezgéscsillapító gumibakok csökkentik a megterhelő rezgések átvitelét, amelyek a motor és a forgó vágóeszközök által keletkeznek. Így a fogantyúk a rendkívül rezgésszegények, ami a munkát kényelmessé és erőkímélőbbé teszi. A kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba.

Az eszköz mellé a védőfelszerelést is biztosítjuk.

Gyártó honlapja: www.stihl.hu