Ügyfélszolgálat+3634/526-955, +3620/584-2860

Ha egy lyuk kell a falon, és nem egy fúró.

Fűkasza - STIHL FS 130

Fűkasza – STIHL FS 130

Fűkasza – STIHL FS 130

Óradíj Napidíj +3 Napidíj
1500 Ft 4500 Ft 3500 Ft

Kaució: 40 000 Ft. Kérhető damilos vagy fém (bozótvágó) fejjel.

Technikai adatok

Lökettérfogat 36,3 cm3
Rezgésgyorsulás bal/jobb fém vágóeszközzel m/s2 4,4 / 3,9
Rezgésgyorsulás bal/jobb damilfejjel m/s2 4,5 / 3,7
Súly 5,9
Tartály űrtartalma  0,53 L
Teljes hossz 1,8 m
Állandó zajszint 94 dB(A)
Zajteljesítményszint 106 dB(A)

Az FS 130 fűkasza jellegzetes kétkaros fogantyúval rendelkezik az ergonomikus kaszálás érdekében. Keverékkel működik. Kitűnő motoros erő, nagy forgatónyomaték. Kevesebb füstgáz, mint a kétütemű motorok esetében. Kellemes motorhang. Nagyobb zöldfelületek gyors és hatékony kaszálására. Megfelelő vágóeszközzel bozótosok és cserjék kivágására is alkalmas.

A dekompressziós rendszer meghosszabbítja az indításkor a szelepek nyitási idejét. Ez jelentősen – és teljesen automatikusan – lecsökkenti az indításhoz szükséges erőt. A díjazott STIHL innováció. Az első STIHL négyütemű motor, amely keverékkel működik. Egyesíti a kétütemű és négyütemű motor előnyeit. Akár 80%-kal kevesebb füstgáz, mint egy hasonló kétütemű motornál. Kellemes hanggal és jó forgatónyomatékkal. 

Motoros szegélynyíróknál és kaszáknál a kétkaros fogantyú mindig jó választás, amennyiben gyakran vágnak nagyobb felületeket. A párnázott STIHL vállhevederek megkönnyítik a munkát, különösen a tartós igénybevétel során. Nagy mozgásszabadságot és biztonságot nyújtanak az eszköz használata során. Egy, az adott modellhez passzoló STIHL vállheveder az alapfelszereltséghez tartozik.

A többfunkciós fogantyút motoros fűszegélynyíróknál, motoros kaszáknál és sövénynyíróknál használjuk. A motor működtetéséhez összes kezelőelemet ebbe a fogantyúba integrálták. A kezelés egyszerű és biztonságos – a kéz mindig a fogantyún marad. A többfunkciós vezérlő a fogantyúba van beépítve. A körfogantyús gépeknél a kezelőelemek a nyélben találhatóak.

Az antivibrációs rendszer a zöldfelületek gondozására alkalmas motoros eszközöknél kerül alkalmazásra. Rezgéscsillapító gumibakok csökkentik a megterhelő rezgések átvitelét, amelyek a motor és a forgó vágóeszközök által keletkeznek. Így a fogantyúk a rendkívül rezgésszegények, ami a munkát kényelmessé és erőkímélőbbé teszi.

Az eszköz mellé a védőfelszerelést is biztosítjuk.

Gyártó honlapja: www.stihl.hu