Ügyfélszolgálat+3634/526-955, +3620/584-2860

Ha egy lyuk kell a falon, és nem egy fúró.

Fűnyíró traktor - VIKING MT 6127 ZL

Fűnyíró traktor – VIKING MT 6127 ZL

Fűnyíró traktor – VIKING MT 6127 ZL

 

<- További információ

A gép terjedelme miatt kiszállási díjat számolhatunk fel.

Óradíj Napidíj +3 Napidíj
4000 Ft 12 000 Ft 11 000 Ft

Technikai adatok

Munkaszélesség  125 cm
Max. lenyírható terület  10 000 m2
Vágásmagasság 30 – 110 mm
Lökettérfogat 724 cm3
Benzintartály térfogata  9 L
Fűgyűtő kosár 350 L
Tömeg 269 kg

Minőségi fűnyíró traktor a Viking-től. A 125 cm-es vágásszélességnek köszönhetően a rendkívül nagy fűterületek is könnyedén lenyírhatók. A lendületes haladásról a kéthengeres motor és az elektromágneses kuplung gondoskodik. A vezetőülésből az LCD kijelzőn keresztül minden tökéletesen ellenőrizhető, például a fűgyűjtő kosár telítettsége is. Minden egyéb funkció – például a vágásmagasság, a késkuplung, a sebességtartó vagy a fűgyűjtő kosár ürítése – a vezetőülésből, elegáns és lenyűgözően kényelmes módon kezelhető.

A markolókanál formájú fűgyűjtő kosár ívelt karral, erőkímélő módon, a vezetőülésből üríthető. A fűgyűjtő kosár kialakítása révén jól szellőzik. Az ürítés után nem marad fű a kosárban. A nyírószerkezet két oldalán kialakított fűterelő rendszer a nyírási sáv szélén lévő fűszálakat is eléri, és a késekhez tereli. A nyírószerkezet kuplungrendszer segítségével kapcsolható be és ki. Kényelmes: elektromágneses késkuplung könnyíti meg a kések be- és kikapcsolását. A nyírószerkezet egyszerűen, az érintőpanelen található gomb megnyomásával kapcsolható be; újabb gombnyomásra a kések szétkapcsolódnak a hajtástól. A vezetési kényelemről gondoskodik a sebességtartó funkció is. A sebességtartó kényelmesen, gombnyomással kapcsolható elektronikusan, és a sebesség automatikus ellenőrzésével fáradság nélküli munkavégzést tesz lehetővé, különösen nagy felületeken történő, hosszabb fűnyírás esetén.

Rugózott, állítható vezetőülés. A kényelmes ülésállítás segítségével minden testmagassághoz beállítható az optimális ülőhelyzet a fűnyíró traktoron. Az ülés előre is hajtható. A kényelmes ülés szerszám nélkül, fokozatmentesen állítható az optimális helyzetbe. Így mindig garantált a fáradság nélküli munkavégzés. A vágásmagasság központi állítókarja közvetlenül az ülés mellett található, így a vágásmagasság nyolc fokozata kényelmesen beállítható. A nagyméretű abroncsok óvják a fűfelületet, és szinte alig hagynak nyomot.

Gyártó honlapja: www.stihl.hu