Ügyfélszolgálat+3634/526-955, +3620/584-2860

Ha egy lyuk kell a falon, és nem egy fúró.

Fúvógép - háton hordozható - STIHL BR 200

Fúvógép – háton hordozható – STIHL BR 200

Fúvógép – háton hordozható – STIHL BR 200

Óradíj Napidíj +3 Napidíj
2000 Ft 6000 Ft 5000 Ft

Kaució: 40 000 Ft

Technikai adatok

Lökettérfogat 27,2 cm3
Teljesítmény kW / LE 0,8 / 1,1
Súly 5,7 kg
Zajteljesítményszint 103 dB(A)
Hangnyomásszint 96 dB(A)
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s2 3
Max. levegőszállítás 800 m3/óra
Levegőszállítás 680 m3/óra
Légsebesség 59 m/s

Könnyű, háton hordozható fúvógép környezetbarát 2-MIX motorral. Ház körüli és kommunális felhasználásra. Alacsony vibráció, könnyű indítás.

A gázkar az üresjárat és a maximális gázadás között bármilyen helyzetben rögzíthető. Elegendő röviden megnyomni a leállító gombot, és a berendezés azonnal leáll. Ezután a gép automatikusan ismét indításra kész állapotba kerül. Az antivibrációs rendszer a rezgéseket minimális szintre csökkenti, így biztosítva a munka kényelmét hosszú használat esetén is. A motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési poblémékhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette az antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.

Állítható magassággal és dőlésszöggel, valamint aktívan szellőző hátpárnázattal a fáradság nélküli munkavégzés érdekében, hosszabb alkalmazások esetén is. Szabadalmaztatott speciális zár üzemanyagtályokhoz. Az ezzel ellátott motoros berendezések tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak le újra. A motoros gépek károsanyagkibocsátása – kétütemű felhőként is ismert- a felhasználó szem- és nyálkahártya irritációjához vezethet, és a környezetet is terheli. Az elsőként a STIHL által, motorfűrészek számára kifejlesztett katalizátor (D), amellyel a STIHL világszerte mércét állított fel, a káros szénhidrogének arányát a füstgázban akár 60%-kal is csökkenti.

. A motoros gépek károsanyagkibocsátása – kétütemű felhőként is ismert- a felhasználó szem- és nyálkahártya irritációjához vezethet, és a környezetet is terheli.

Gyártó honlapja: www.stihl.hu