Ügyfélszolgálat+3634/526-955, +3620/584-2860

Ha egy lyuk kell a falon, és nem egy fúró.

Magassági ágnyeső - STIHL HT 56 C-E

Magassági ágnyeső – STIHL HT 56 C-E

Magassági ágnyeső – STIHL HT 56 C-E

Óradíj Napidíj +3 Napidíj
1500 Ft 4500 Ft 3500 Ft

Kaució: 40 000 Ft

Technikai adatok

Lökettérfogat 27,2 cm3
Teljesítmény kW / LE 0,8 / 1,1
Súly 6,4 kg
Zajteljesítményszint 106 dB(A)
Rezgésgyorsulás, jobb/bal oldal m/s2 4,9 / 5,2
Teljes hossz. 280 cm

Magassági ágnyeső HT 56 kertek és gyümölcsösök ápolásához és faállomány nyeséséhez. 2-MIX motor, STIHL ErgoStart indításkönnyítő, szétszedhető nyél az egyszerű szállításhoz és tároláshoz.

A motor működtetéséhez legszükségesebb kezelőelemeket integrálták. A kezelés egyszerű és biztonságos – a kéz mindig a fogantyún marad. A párnázott STIHL vállhevederek megkönnyítik a munkát, különösen a tartós igénybevétel során. Nagy mozgásszabadságot és biztonságot nyújtanak az eszköz használata során. Egy, az adott modellhez passzoló STIHL vállheveder az alapfelszereltséghez tartozik. A pót üzemanyag-szivattyú helytakarékosan a karburátorba van beépítve, és az indítás előtt egy hüvelykujjnyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor. A STIHL új 2-MIX motorja meggyőző: csekély füstgázkibocsátás és kiemelkedő teljesítmény volumen. Szabadalmaztatott speciális zár üzemanyagtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros berendezések tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak le újra. Az átlátszó tankon ellenőrizhető a betöltött mennyiség. A kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor.

A pót üzemanyag-szivattyú helytakarékosan a karburátorba van beépítve, és az indítás előtt egy hüvelykujjnyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor. A STIHL új 2-MIX motorja meggyőző: csekély füstgázkibocsátás és kiemelkedő teljesítmény volumen. Szabadalmaztatott speciális zár üzemanyagtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros berendezések tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak le újra. Az átlátszó tankon ellenőrizhető a betöltött mennyiség. A kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba.

Gyártó honlapja: www.stihl.hu