Ügyfélszolgálat+3634/526-955, +3620/584-2860

Ha egy lyuk kell a falon, és nem egy fúró.

Motorfűrész - STIHL MS 211

Motorfűrész – STIHL MS 211

Motorfűrész – STIHL MS 211

Óradíj Napidíj +3 Napidíj
2000 Ft 6000 Ft 5000 Ft

Kaució: 40 000 Ft

Technikai adatok

Lökettérfogat 35,2 cm3
Teljesítmény kW  1,7
Teljesítmény LE 2,3
Súly 4,3 kg
Teljesítménysúly kg/kW  2,5
Állandó zajszint  100 dB(A)
Zajteljesítményszint 113 dB(A)
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s2 3,5
Rezgésgyorsulás, bal oldal m/s2 3,5
Fűrészlánc osztása 3/8″P

Az MS 211 motorfűrész is a megszokott német minőségi eszközök közé tartozik. Modern, kézre álló, a megszokottnál alacsonyabb rezgésszint, széleskörű felszereltség. Tökéletesen alkalmas fa építőanyagok vágására és tűzifa darabolására. Széles körű felszereltség. Elő leválasztásos légszűrőrendszerrel. Teljesíti a szigorú EU II-es és EPA II-es füstgáz-kibocsátási előírást. Kiválóan alkalmas tűzifa darabolására és fa építőanyagok vágására.  A gép funkcióinak – mint hideg- és melegindítás , üzemelés és leállítás – irányítása egyetlen kar segítségével történik. Ez a kezelést különösen komfortossá és biztossá teszi, mivel így a kéz mindig a fogantyún maradhat.

A motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémákhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette a kiváló antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek. A gyújtás előtt az üzemanyag-levegő keverék négy csatornában keveredik össze. Az üzemanyag ezáltal optimálisan ég el, és jelentősen megnő a motor hatékonysága. Az eredmény: kisebb fogyasztás, magas forgatónyomaték, nagy fordulatszám-tartomány.

A beszívott levegőt lendkerék hozza mozgásba. A centrifugális erő révén a nagyobb és nehezebb szennyező részecskék kifelé, továbbá az emelkedő rámpán keresztül felfelé perdülnek. Így az előleválasztó csatornának köszönhetően már rendkívüli mértékben megtisztított levegő jut a légszűrőbe. A STIHL Ematic rendszer az Ematic vezetőlemezből, az Oilomatic fűrészláncból és egy szabályozható adagolású, illetve csökkentett anyagtovábbítású olajszivattyúból áll. A láncolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerül, ahol szükség van rá. A lánckenő olaj felhasználása akár 50%-kal is csökkenthető.

Gyártó honlapja: www.stihl.hu