Ügyfélszolgálat+3634/526-955, +3620/584-2860

Ha egy lyuk kell a falon, és nem egy fúró.

Permetezőgép (háti) - STIHL SR 200

Permetezőgép (háti) – STIHL SR 200

Permetezőgép (háti) – STIHL SR 200

Óradíj Napidíj +3 Napidíj
2500 Ft 7500 Ft 6500 Ft

Kaució: 40 000 Ft

Technikai adatok

Lökettérfogat 27,2 cm3
Teljesítmény kW / LE 0,8 / 1,1
Súly 7,8 kg
Zajteljesítményszint 104 dB(A)
Hangnyomásszint 94 dB(A)
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s2 1,5
Tartály űrtartalma 10 L
Max. levegőszállítás  780 m3/óra
Vízszintes hatótávolság 9 m

Nagyon könnyű, rendkívül kényelmesen használható háti permetezőgép. Ideális alkalmazás kis- és közepes kultúrákban, maximum 2,5 m magas növényekhez.

Egyszerű és gyors indítás hibalehetőség nélkül. Gázadásra a szivató automatikusan visszaáll alaphelyzetbe. A háton hordozható fúvógépek egy praktikus hordozórendszerrel vannak felszerelve. Az előnyös súlyeloszlás -motoregység háton viselése- a munkában nagyon érezhető előnyös hatással bír. (Ábrához hasonló). Könnyű permetezőgép, a kompakt kialakításnak és a testközeli súlypontnak köszönhetően kényelmesen hordozható. Ideális 2,5m növénymagasságig. A nagy átmérőjű betöltő nyílás nagyobb kényelmet és könnyebb tisztíthatóságot biztosít. Nyakvédő gallér. A tartály feltöltése során a nyakvédő gallér megakadályozza, hogy a permetlé a felhasználó nyakára, hátára folyjon. A 3 különböző rácsozat segítségével a szóráskép könnyen megváltoztatható. A 3 db rácsozat gyári tartozék.

A STIHL új 2-MIX technológiájú kétütemű motor nagy teljesítményről és kiváló motoros erőről gondoskodik, emellett akár 20%-os üzemanyag megtakarítást biztosít az azonos teljesítményű motorokhoz képest. A permetezőgépeknél alkalmazott antivibrációs rendszer hatékonyan tehermentesíti a hát izomzatát.. Rezgéscsillapító gumibakok csökkentik a megterhelő rezgések átvitelét, amelyek a motor által keletkeznek. Így a fogantyúk a rendkívül rezgésszegények, ami a munkát kényelmessé és erőkímélőbbé teszi. A kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket megterhelik. Az ElastoStart ezt ezt érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő rezgéscsillapító elem a húzóerőnek megfelelően elfordul, így lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást. Többfunkciós fogantyú. A motor működtetéséhez összes kezelőelemet ebbe a fogantyúba integrálták. A kezelés egyszerű és biztonságos.

Egy speciális, az indítófogantyúban lévő

Gyártó honlapja: www.stihl.hu