Ügyfélszolgálat+3634/526-955, +3620/584-2860

Ha egy lyuk kell a falon, és nem egy fúró.

Sövényvágó - STIHL HS 45

Sövényvágó – STIHL HS 45

Sövényvágó – STIHL HS 45

Óradíj Napidíj +3 Napidíj
2000 Ft 6000 Ft 5000 Ft

Kaució: 40 000 Ft

Technikai adatok

Lökettérfogat 27,2 cm3
Teljesítmény kW / LE 0,75 / 1
Súly 5 kg
Hangnyomásszint  97 dB(A)
Zajteljesítményszint  107 dB(A)
Rezgésgyorsulás , jobb / bal oldal m/s2 9 / 10
Teljes hossz. 110 cm
Fogtávolság 30 mm
Vágáshossz  60 cm

STIHL  Sövényvágó, könnyű belépő modell, ház körüli sövények ápolásához. Antivibrációs rendszerrel, Elastostart fogantyúval, hosszú élettartamú légszűrőrendszerrel, 2-Mix motorral szerelve. A beépített vágásvédelem és az egy oldalon élezett vágókések gondoskodnak a biztonságos és kényelmes sövényvágásról.

A nagy teljesítményű STIHL sövénynyírók a park- és a tájgondozásban bontakoznak ki igazán. A rendkívül erős, mégis könnyű és kényelmesen kezelhető gépekkel az erős és elfásodott sövények is könnyedén vághatók. Mivel a sövénynyírók kábel nélkül működnek, a hosszú sövények is mindenféle kötöttség nélkül alakíthatók.

A STIHL 2-MIX technológiájú kétütemű motor akár 20 % üzemanyagot is megspórol és akár 70 %-kal is csökkentheti a kipufogógáz-kibocsájtást az azonos teljesítményű, nem 2-MIX technológiájú STIHL kétütemű motorokhoz képest. Egyoldalon élezett vágókés. A két oldalas vágókések, egy oldalon élezettek. A különleges kialakításnak köszönhetően, kések tökéletes vágást biztosítanak. Kétoldalas vágókés. A STIHL sövénynyírói kétoldalas vágókésükkel függőleges és vízszintes vágás esetén is tökéletes munkát végeznek. Azáltal, hogy a kés mindkét oldala dolgozik, a sarkokban is optimális eredmény érhető el. Az elfordítható fogantyúnak köszönhetően bal- és jobbkezesek is használhatják.

A kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket megterhelik. Az ElastoStart ezt érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő rezgéscsillapító elem a húzóerőnek megfelelően elfordul, így lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást. . A tökéletesen szigetelt elektronikus gyújtószerkezet garantálja a megbízható indítást és a zavartalan motorműködést. A magas gyújtófeszültség stabil gyújtószikrát és hosszú gyújtási időtartamot biztosít. Ez az üzemanyag tökéletesebb égéséhez és csökkentett füstgázkibocsátáshoz vezet.

Gyártó honlapja: www.stihl.hu